Kennisdag LIVE 2022: mis ‘m niet!

Kennis en inspiratie opdoen en tussendoor netwerken? Bij de CorporatieGids LIVE Kennisdag op 22 maart ben je aan het juiste adres daarvoor. CNS verzorgt op die dag een interessante kennissessie waar je in je dagelijks werk je voordeel mee kunt doen. Kom langs in Houten, laat je informeren en inspireren. Je bent van harte welkom!

Monitoring van je duurzaamheid, veiligheid en installaties
In samenwerking met Bryder (voorheen Vabi vastgoeddata) biedt CNS een nieuwe kijk op de ontwikkeling van de verduurzaming van de woningportefeuille. We laten je kennismaken met een dashboard met drie secties: duurzaamheidsmonitor, veiligheid en informatie over installaties. Met het dashboard krijg je een compleet en duidelijk inzicht op zowel portefeuille- als complexniveau in verduurzaming, meerjarenonderhoud en veiligheid. Zo kun je optimaal sturen en beheersen.

Antwoord op vragen die ertoe doen
Het dashboard verschaft informatie over veel gebouwkenmerken welke vanuit de primaire vastlegging binnen het Bryder platform worden ontsloten. Dit helpt corporaties op totaalniveau antwoord te geven op de vragen die ertoe doen. Zoals:

  • Hoeveel CO2-uitstoot hebben we binnen onze vastgoedportefeuille en per complex/eenheid? En waar zit de meeste potentie als het gaat om duurzaamheid?
  • Hoeveel procent van onze portefeuille heeft nog enkel glas en is niet volledig geïsoleerd?
  • Op hoeveel procent van onze daken liggen zonnepanelen en hoeveel potentie is er nog binnen onze vastgoedportefeuille?
  • Waar zit nog asbest in woningen? En welke woningen beschikken nog niet over de per 1 juli verplichte rookmelders?
  • Wanneer moeten we de CV vervangen, en wat is het voorschot op stookkosten?

Dankzij het dashboard kun je zien waar nog veel winst valt te behalen in de portefeuille. Dat biedt kansen waar de corporatie en de huurders blij van worden.

Aanmelden
De Kennisdag vindt plaats op dinsdag 22 maart in de Expo in Houten, en de sessie van CNS start om 11.00 uur. We ontmoeten je daar graag! Voor meer informatie en aanmelden, zie:  https://www.corporatiegids.nl/nl/corporatiegids_live/aanmelden

Meer info
Wil je niet wachten tot 22 maart, of ben je niet in de gelegenheid naar Houten te komen? Je kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Ilse van der Steen vertelt je graag meer.