Taart voor winnaar BI Quizz Corporatieplein

CNS helpt klanten meer inzicht verkrijgen met behulp van data. Daar is kennis voor nodig. Precies deze kennis konden bezoekers testen in onze stand op Corporatieplein. Nu is het tijd om de winnaar van de BI Quizz te feliciteren: Martijn Vreugdenhil van Staedion. Wij gingen bij hem langs met taart. Ook zijn collega’s waren blij dat we langskwamen …

Martijn heeft net zijn postacademische opleiding data science & business analytics afgerond. Onderwerp van gesprek was dan ook zijn afstudeeropdracht: een model op mutatieonderhoud. Martijn lichtte de inzichten toe die zijn onderzoek heeft opgeleverd, en de vraagstukken waar Staedion tegenaan liep bij het bewerken van de data.

Wil jij ook je kennis vergroten?
Dat een afstudeerder onze BI Quizz won, is niet zo verwonderlijk. Als je pas afgestudeerd bent, zit kennis nog vers in je hoofd, en heb je nog een flexibele kijk op materie. Gelukkig kun je altijd blijven leren! Wil jij ook je kennis vergroten en meer inzicht krijgen door data-analyse? Dan is één van de workshops ‘data analyse’ wellicht interessant voor jou.

Interesse? Laat het weten aan Ilse van der Steen.