CNS heeft de sleutel tot jouw (online) data!

Datagedreven werken is de trend. Veel corporaties willen het, en steeds meer doen het ook. Maar welke (online) data gebruik je dan? Hoe selecteer je uit de enorme hoeveelheid beschikbare gegevens juist díe data die jou verder helpen?

Jouw data in goede handen
CNS helpt corporaties met het verzamelen en analyseren van online data. Wij creëren alle voorwaarden zodat onze klanten echt datagedreven kunnen werken. Daarbij staat de kwaliteit van data bovenaan. Met vervuilde data of verkeerde data krijg je een eindresultaat waar je niets aan hebt. Bovendien bieden we een data lake voor de opslag van je ruwe data uit meerdere bronnen. Tot slot kunnen we je helpen alle data op de juiste manier aan elkaar te verbinden, zodat het gebruik van data werkelijk waarde toevoegt. En je dankzij data een blik vooruit kunt werpen, of achteruit als dat nodig is. Bij CNS is jouw data in goede handen.

Zet de eerstvolgende stap naar datagedreven werken
Wil jij ook datagedreven werken? Heb je behoefte aan managementinformatie , maar ook aan gedetailleerde procesinformatie? Wij ondersteunen je graag optimaal met onze kennis en ervaring. Kom bij ons langs in de stand en wij helpen je de eerstvolgende stap te zetten, op weg naar datagedreven werken. Wij bieden jou de sleutel tot een toekomstbestendige manier van werken waarin data de hoofdrol speelt.

Voorproefje
In onze stand geven we je een voorproefje. Letterlijk: onze dropsleutels zijn niet te versmaden. Onze persoonlijke coaching ook niet. We maken graag tijd voor je vrij en nemen je mee in onze visie en oplossingen.

Kennissessie: data-analyse op het onderhoudsproces
Tijdens Corporatieplein geeft CNS doorlopend persoonlijke kennissessies. Onderwerp is de toegepaste data-analyse op het onderhoudsproces.

Weet jij hoe vaak een reparatieverzoek voorkomt binnen een jaar na mutatie, of wat the first time fix is? Veel corporaties worstelen hiermee, want de reguliere onderhoudsrapportages geven doorgaans geen betrouwbare informatie over dit soort vraagstukken. Een diepgaande analyse over onderhoudsdata is dan nodig, vaak over extra (ruwe) data. Het data lake van CNS vergaart standaard veel extra onbewerkte brondata, juist met het oog op deze data-analyses. Onze Business Insight-oplossing maakt die analyses mogelijk, met de data uit ons data lake. Zo kun je voorspellen wanneer onderhoud nodig is, of waar het proces stokt. We laten je graag zien hoe het werkt!

Doe de quizz
Om te testen hoe het met jouw data kennis staat, kun je deelnemen aan onze CNS data quizz. Te winnen valt er, naast kennis, een felbegeerd gadget voor aan je sleutelbos. Met behulp van een app kun je nu altijd je sleutels terugvinden.

CNS heeft de sleutel tot jouw (online) data. En … tot je sleutels!

Welkom
We zien je graag op het CorporatiePlein. Je bent van harte welkom op stand 51.