Met nieuwe release DQ Monitor V2.0: Autorisaties op sets en meer grip op datakwaliteitsmonitoring

Goed nieuws voor corporaties die werken met DQ Monitor. De laatste versie van de tool biedt weer nieuwe, praktische mogelijkheden. Zo kun je gebruikers toegang geven tot sets, of hen juist de toegang ertoe ontzeggen. Hierdoor krijgen gebruikers alleen de sets met bijbehorende controles te zien die voor hen relevant zijn. Dat is wel zo efficiënt!

Gekoppeld aan het admin-account
Het autoriseren van sets is gekoppeld aan het admin-account, en te beheren in het instellingenmenu. Via dit menu is DQ Monitor per gebruiker te personaliseren. We zijn blij dat we met deze nieuwe mogelijkheid een veelgehoorde klantenwens kunnen inwilligen.

Helemaal up-to-date
Daarnaast zijn de controles bijgewerkt naar de laatste regelgeving en helemaal up-do-date. Zo is er een nieuw soort controle toegevoegd voor de WOZ-waarde, namelijk de afwijkende waarde ten opzichte van een jaar eerder. Bij een grote afwijking, die je kunt instellen als parameter, toont DQ Monitor een signalering. Naast aanwezigheid, setvergelijking en geldigheid huidig jaar, vormt deze WOZ-waardecontrole een mooie toevoeging aan de soorten controles die het systeem al kent. Kortom: meer grip op de datakwaliteitsmonitoring.

Meer weten?
Ook voor alle standaardmodules zijn diverse controles verfijnd. Kijk voor alle details op https://docs.cns.nl/dqmonitor/releasenotes/v2-0.html