Ook behoefte aan voortschrijdend inzicht? Doe de workshop data-analyse deel 2!

Hoe vind je je weg in een woud aan data? Hoe trek je de juiste conclusies uit je data-analyse? En hoe zorg je ervoor dat visualisaties antwoorden opleveren in plaats van nog meer vragen?

Als deze kwesties jou bezighouden, is de workshop data-analyse deel 2 iets voor jou.

De eerste workshop data-analyse was een groot succes. In het vervolg hierop legt CNS uit hoe je voortschrijdend inzicht in de juiste banen kunt leiden. In de online workshop data-analyse deel 2 staan diverse onderwerpen op de agenda die corporaties helpen een geschikte analyse uit te voeren. Zoals tijdsreeksanalyse (o.a. het voortschrijdend gemiddelde, de seizoensindex en voorspellen in Power BI) en kansverdeling. Uiteraard ga je ook zelf aan de slag tijdens de workshop.

Korte terugblik op deel 1
Heb je deel 1 gemist? Geen probleem. We starten met een korte terugblik. Zo kan iedereen meedoen die werkt met grote datasets en belangstelling heeft voor statistiek. Een beetje kennis van Power BI is wel nodig.

Aanmelden
Bij de online workshop is plek voor vijf deelnemers: een kleine groep voor maximaal resultaat. Wil je meedoen, meld je dan snel aan voor de sessies op donderdag 29 april of donderdag 27 mei.

Volg je de workshop liever in-company? Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Stuur een e-mail aan verkoop@cns.nl of bel 088-3880000.

Meer weten?
Wil je meer info over de workshop, klik dan hier.