Blij met nieuwe klant Bazalt Wonen

Alweer een feestje bij CNS, nu het klantenbestand is uitgebreid met Bazalt Wonen. De woningcorporatie, een fusie tussen Woonlinie en Woonservice Meander, heeft bijna 7.000 woningen en diverse andere (verhuur)eenheden. Die zijn te vinden in 16 kernen, verdeeld over de gemeenten Zaltbommel en Altena.

Keuze voor Business Insight

Bazalt Wonen is net live gegaan met Dynamics Empire. De corporatie wil een krachtige, solide en prominente organisatie zijn, en maatschappelijk ondernemen bovendien. Een professionele corporatie waar huurders, medewerkers én partners op kunnen bouwen. Dat doel komt dichterbij door de keuze die Bazalt Wonen heeft gemaakt om Business Insight in te zetten voor haar managementinformatie.

Zoveel mogelijk standaard

Daarbij wil de corporatie zoveel mogelijk gebruikmaken van de standaardmogelijkheden en best practice-inrichting. Antoinette van Sonsbeek, adviseur Financiën & Bedrijfsvoering van Bazalt Wonen, zegt: ‘In aanloop naar de fusie hebben we ons georiënteerd op een aantal nieuwe applicaties die op onze wensenlijst stonden. Waaronder ook managementrapportages. Via Cegeka-dsa zijn we hiervoor bij CNS terechtgekomen. Met de fusie hebben we veel van onze medewerkers gevraagd, zo’n traject is best een belasting. Daarom is het fijn dat we straks kunnen starten met de standaardrapportages die CNS heeft, en van daaruit kijken we verder. Power BI is een krachtige tool en we zijn heel benieuwd hoe CNS die inzet voor deze rapporten. En hoe we voor Bazalt Wonen daarmee de benodigde informatie kunnen genereren om beter te kunnen sturen.’

Starten met het basispakket aan modules en rapportages helpt bij het optimaal gebruikmaken van de standaardrapportages. Met de online oplossing van CNS beschikt Bazalt Wonen over een dataplatform in Azure. Dat kan flexibel omgaan met data, zowel online als on-premise.

Wezenlijk verschil in de bedrijfsvoering

CNS heet Bazalt Wonen van harte welkom als nieuwe klant. Wij zijn er trots op dat we ook deze corporatie mogen helpen een wezenlijk verschil te maken in de bedrijfsvoering.