Welkom, Elan Wonen!

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, maar CNS is al verheugd de eerste nieuwe klant in 2021 te mogen verwelkomen.

Op 7 januari tekende Elan Wonen en CNS een vijfjarig contract voor Business Insight Online.

Dat is een felicitatie waard. De komende jaren gaat ook deze woningcorporatie, die actief is in Haarlem en Heemstede, data meer inzetten voor de bedrijfsvoering. Rapporteren en analyseren wordt daarmee gemakkelijker en gebeurt efficiënter.

CNS is blij met de nieuwe klant en heet Elan Wonen van harte welkom. Directeur Jan van Dijk van CNS reageerde verheugd: ‘Wij helpen onze klanten een wezenlijk verschil te maken in hun bedrijfsvoering door snel en eenvoudig uitgebreide en duidelijke informatie ter beschikking te stellen aan de hele organisatie. We zijn blij dat we nu ook Elan Wonen verder mogen helpen met de toepassing van business intelligence.’

Helaas ontbraken door corona de taart en het fotomoment, maar het feestelijke gevoel is er niet minder om. Voor taart is het bovendien nooit te laat. Post-corona prikken we daar graag een datum voor.