Business Insight sluit nu ook naadloos aan op Dynamics Empire Online R20

Meteen vanaf het moment dat cegeka-dsa Dynamics Empire R20 beschikbaar komt, ondersteunt CNS zowel de on-premise als de online variant van deze nieuwe versie. Met de release van Dynamics Empire R20 maakt cegeka-dsa de overgang van Microsoft Dynamics NAV naar Business Central. Dit stelt de gebruikers van Dynamics Empire in staat om de oplossing volledig als SaaS-applicatie te gebruiken. Samen met de Online versie van Business Insight wordt het hiermee mogelijk zowel het ERP als de BI-applicaties volledig als cloud-oplossingen te implementeren.

Waar veruit de meeste nieuwe Dynamics Empire klanten meteen zullen starten met de Online versie, is de verwachting dat bestaande Dynamics Empire gebruikers veelal zullen kiezen voor een geleidelijke overgang naar SaaS met hun bedrijfsapplicaties. Dynamics Empire R20 maakt het mogelijk om een on-premise installatie met een druk op de knop over te zetten naar de cloud. Echter, de applicaties die integreren met het ERP moeten hier wel in mee kunnen. Het behoud van de functionaliteit van deze integraties is vaak de grootste uitdaging bij een dergelijk project. Rapportage- en analyse-functionaliteit is daarbij een van de belangrijkste aandachtspunten en ook nog eens de omvangrijkste qua koppelvlak.

“De nieuwe versie van CNS Business Insight maakt de transitie naar de cloud eenvoudig.”, aldus Robert Croshere, CTO bij CNS. “De koppeling van Business Insight naar Dynamics Empire R20 wordt voor online op dezelfde manier tot stand gebracht als voor de on-premise variant. Hiermee kan een corporatie kiezen om eerst met haar BI naar de cloud te gaan en wanneer de tijd er rijp voor is Dynamics Empire naar de cloud te migreren. We bieden volledige flexibiliteit om Business Insight en Dynamics Empire onafhankelijk van elkaar in de cloud of on-premise te implementeren en daarmee de overstap naar SaaS te maken wanneer gewenst.”

Business Insight is de rapportage- & analyse-oplossing van CNS en bestaat uit een uitgebreide set van modules die de primaire processen in het CORA-procesmodel afdekken. De informatie in de modellen en bijbehorende rapporten geven gebruikers de instrumenten in handen om deze processen nauwkeurig te volgen en waar nodig actie te ondernemen. Business Insight is beschikbaar op cegeka-dsa Dynamics Empire, Aareon Tobias AX en Wocas. Daarnaast ondersteunt Business Insight verschillende databronnen voor woonruimteverdeling en klantportalen.

Bekijk het filmpje voor een samenvatting over de mogelijkheden van Intelligente inzet van uw data