Nieuw: Business Insight geeft waarde aan data

Business Insight is de nieuwe naam van het rapportageplatform van CNS. Het platform bevat een complete set van rapportages met alle benodigde verantwoordings- en stuurinformatie voor woningcorporaties. Business Insight geeft een geïntegreerd inzicht vanuit verschillende databronnen. Daarnaast maakt het self-service BI laagdrempelig zonder de controle over de data te verliezen. Kortom, Business Insight geeft waarde aan data.

Deze productlijn, die zowel via SaaS als on-premise wordt aangeboden, biedt een centraal dataplatform waarin definities transparant zijn, volledig gedocumenteerd en toegankelijk voor de gehele organisatie. Het generieke onderliggende datamodel maakt dat bedrijfsresultaten van corporaties met verschillende ERP-systemen vergelijkbaar worden. Benchmarking en kennisuitwisseling worden vereenvoudigd.

Met Business Insight heeft CNS nu twee duidelijke productlijnen voor de woningcorporaties. De andere is DQ Monitor voor het meten en monitoren van datakwaliteit .

Benieuwd wat de inzet van Business Insight en DQ Monitor kunnen betekenen voor uw organisatie? Wij maken graag geheel vrijblijvend een afspraak met u. Neem contact op