CNS gebruikersbijeenkomst

Tijdens de gebruikersbijeenkomst vorige week was er veel aandacht voor datagedrevenheid. Edwin Miedema, manager ICT en Digitalisering bij Actium vertelde hoe zij data slim willen inzetten en de organisatie mee willen nemen om datagedreven te leren werken.

CNS gaf een update van de producten die het optimaal inzetten van data ondersteunen, zoals (voorspellende) datamodellen, standaard rapportages en datakwaliteitsmonitor (DQ Monitor). Daarnaast zet zij in 2020 ook nieuwe training op de agenda voor data-analyse. De kennis van deelnemers aan de gebruikersbijeenkomst werd met een aantal veelvoorkomende valkuilen getest.

Tijdens een discussie over doorontwikkeling van standaardproducten werd van gedachten gewisseld over de samenwerking en communicatie met gebruikers. Inzicht in de informatiebehoefte vanuit kerngebruikers, ruimte voor kennisuitwisseling tijdens gebruikersbijeenkomsten en corporatiespecifieke advisering zijn een aantal aspecten die zijn besproken.

Wilt u ook op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.