Workshop Power BI bij Woonzorg Nederland 

Workshop Power BI bij Woonzorg Nederland

Net voor de zomervakantieperiode heeft CNS een Incompany Training Power BI verzorgd bij Woonzorg Nederland. De deelnemers hebben o.a. kennisgemaakt met het zelf maken en analyseren van rapportages (self service BI) en ook het gebruik van bestaande rapportages. De deelnemers, alleen werkzaam of gerelateerd aan Planmatig onderhoud, kunnen deze opgedane kennis meteen toepassen op het gebruik van de rapportage Planmatig onderhoud. Deze rapportage is gezamenlijk door Woonzorg Nederland en CNS opgesteld.

Tijdens de Workshop werden de deelnemers enthousiast over de mogelijkheden van de tool. Analyse en visualisaties van informatie kan op een eenvoudige, veelal voor gebruikers ‘herkenbare’ manier.

Maak vrijblijvend kennis met Power BI en het CNS Rapportageplatform door deel te nemen aan de eerstvolgende Workshop op 22 november a.s. Inschrijven