CNS vertelt over het belang van gedegen stuurinformatie op CorporatiePlein

“Orde in de chaos brengen kan alleen als de informatievoorziening op orde is. En CNS bewijst dat dit mogelijk is binnen elke IT-omgeving.” Dat stelt Jan van Dijk van het Utrechtse bedrijf. CNS gaat corporatiemedewerkers hier meer over te vertellen tijdens CorporatiePlein, het bedrijfsvoering & ICT-evenement voor woningcorporaties op 24 september in Expo Houten.

Volgens Jan worden corporaties momenteel veel veranderingen opgelegd. Dat niet alleen, ook de tijdsdruk die bij deze veranderingen komt kijken legt een zware wissel op de woningcorporaties. “Denk bijvoorbeeld aan passend toewijzen, bezit naar marktwaarde, de nieuwe privacy wetgeving en de scheiding van DAEB en niet-DAEB. En dat terwijl er al genoeg uitdagingen zijn om met de bezuinigingen en inkrimpingen van de laatste jaren het niveau van de producten en diensten op peil te houden.”

“Het aanpassen van de bedrijfsvoering aan de eisen van deze tijd kan niet zonder de modernisering van ICT-hulpmiddelen,” gaat Jan verder. “De informatievoorziening naar het management is één van de belangrijkste aandachtspunten hierbij. Het BI-platform van CNS geeft corporaties de mogelijkheden om bedrijfsbreed alle lagen van het management te voorzien van gedegen stuurinformatie. Op basis van dit platform bieden wij ook concrete oplossingen om bijvoorbeeld passend toewijzen en het opleveren van de CorpoData dVi te ondersteunen.”

“Wij nodigen op 24 september dan ook alle corporatiemedewerkers uit om te zien hoe dit mogelijk is. Zo laten wij bijvoorbeeld een demo van CNS dViZie zien, onze tool om de CorpoData dVi snel op te leveren, waarbij de informatie en eventuele handmatige wijzigingen altijd naar de bron te herleiden zijn.”

CNS is tijdens CorporatiePlein te vinden op stand 60.

Bron: CorporatieGids