Woongoed Zeeuws-Vlaanderen kiest voor CNS dViZie

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen, een woningbouwcorporatie met ca. 6.100 woningen in beheer verspreid over 40 kernen in heel Zeeuws-Vlaanderen, heeft voor CNS dViZie gekozen om de oplevering van CorpoData dVi te ondersteunen. CNS heeft dit jaar het product dViZie op de markt gebracht om het opleveren van hoofdstuk 2 en hoofdstuk 5.8 van de CorpoData dVi te vereenvoudigen.

“Woongoed Zeeuws-Vlaanderen was op zoek naar een manier om de tijd die het kost om de CorpoData dVi samen te stellen te verkorten.”, vertelt Bart van Jole, teamcoach bedrijfsvoering bij Woongoed Zeeuws-Vlaanderen. “Uiteraard nemen we de informatie in onze primaire systemen als uitgangspunt, maar er zijn altijd enige handmatige correcties nodig.”

Na het maken van een extract van de benodigde informatie uit Centric Key2Wocas naar dViZie, kan Woongoed Zeeuws-Vlaanderen nu de handmatige aanpassingen gestructureerd aanbrengen. Deze wijzigingen worden allemaal gelogd, voorzien van een reden wijziging en eventueel van commentaar. Na het aanbrengen van de wijzigingen wordt de informatie die nodig is voor de dVi met een druk op de knop gegenereerd.

“Naast de besparing in tijd, verwachten wij ook meer grip te hebben op de informatie die we aan CorpoData hebben aangeleverd.”, vervolgt Bart van Jole. “We kunnen nu precies zien uit welke eenheden en contracten de aangeleverde informatie is samengesteld. Ook voor de controle door de accountants kan dit van grote waarde zijn.”

Klik hier voor meer informatie over CNS dViZie of neem contact op met onze verkoopafdeling via verkoop@cns.nl of 088 388 0005.