Bezoek onze stand op CorporatiePlein

Ook dit jaar is CNS weer met een stand aanwezig op het CorporatiePlein, de vakbeurs op het gebied van bedrijfsvoering & ICT voor woningcorporaties. Dit jaar biedt CorporatiePlein via subdoelgroepen – Financiën, Communicatie, Onderhoud en ICT – nog meer vakspecifieke inhoud. Uiteindelijk vormen alle disciplines met elkaar de ‘bedrijfsvoering’ en speelt in bijna alle disciplines ICT een belangrijke rol. Met een op de (sub)doelgroep afgestemde beursvloer en inhoudelijk programma is CorporatiePlein hét evenement voor professionals werkzaam bij een woningcorporatie.

Kom op 25 september bij ons langs op stand nummer 31 om kennis te maken of om de laatste ontwikkelingen bij CNS door te spreken.

Medewerkers van woningcorporaties kunnen zich gratis inschrijven voor CorporatiePlein.