DWEX

DWEX Versie 5.2 beschikbaar

Versie 5.2 van DWEX is nu beschikbaar. In deze nieuwe versie is het mogelijk om informatie visueel via KPIs weer te geven. Daarnaast is de Rapport Member Wizard toegevoegd om eenvoudig calculaties binnen rapporten te kunnen creëren.

KPIs in DWEX

Met DataWarehouse Explorer 5.2 kunt u informatie tonen in meters, ook wel gauges of KPIs genoemd. Door te bepalen wat de doelwaarde is en welke grenzen bestaan om iets als goed, voldoende of slecht te betitelen kunt u thermometers of cirkelvormige KPIs tonen. De doelwaarden en de schaal van de meters kunt u uit de database halen of rechtstreeks invoeren in DWEX Designer. Zo kunt u snel en flexibel gegevens inzichtelijk presenteren.

Ook is de Rapport Member Wizard toegevoegd in DWEX 5.2 om snel en simpel extra calculaties te maken binnen DWEX.

Klik hier voor meer informatie over DWEX5.2.