Seyster Veste live met DataWarehouse Explorer 5

Woningcorporatie Seyster Veste in Zeist is begin januari 2013 live gegaan met rapportages uit DataWarehouse Explorer (DWEX) versie 5. De implementatie van DWEX 5 is onderdeel van Centrics DWH4all. Seyster Veste gebruikt DWH4all om snel en accuraat inzicht te krijgen in de bedrijfsprocessen.

Seyster Veste heeft zich tot doel gesteld om een aantal processen zoals het verhuurmutatieproces en reparatieverzoeken significant te verbeteren.
“Zonder goede en tijdige rapportage kunnen we niet bepalen of we onze doelstellingen gaan halen en waar we eventueel moeten ingrijpen”, zegt Irina Kerkhove, projectleider van het datawarehouse-project bij Seyster Veste.

Naast het monitoren van procesveranderingen verwacht Seyster Veste ook verbeteringen in de efficiency door te voeren met het gebruik van DWEX.
“Rapportages t.b.v. de kwartaalrapportage kunnen nu al veel sneller worden gerealiseerd.”, vervolgt Irina Kerkhove, “Bovendien zijn  we veel minder afhankelijk van het bijhouden van lijsten met Excel. Dit geeft veel meer controle over de kwaliteit van de data. Dat geldt voor de rapportages zelf, maar ook voor de kwaliteit van de ingevoerde data in WOCAS4all. Omdat we veel sneller kunnen rapporteren zien we ook veel sneller eventuele problemen met de invoer van informatie. Dat is een groot voordeel gebleken bij het vertrouwd maken van de organisatie met het nieuwe WOCAS4all.”

DWEX 5 wordt geleverd door CNS, de specialist voor Business Intelligence en datawarehousing in de woningbouwsector. Ga voor meer informatie naar www.cns.nl of bel 088 388 0000.