Partners

CNS werkt samen met partners om optimale en geïntegreerde oplossingen aan te kunnen bieden voor woningbouwcorporaties. Hieronder vindt u informatie over onze belangrijkste partners.

Centric biedt maatwerk- en standaardsoftware, infrastructuur, branchespecifieke oplossingen en een uitgebreid portfolio van gerelateerde diensten. Key2Wocas is een ERP-systeem voor de moderne corporatie die niet alleen te maken krijgt met verhuur en exploitatie, maar ook met verkoop, VVE-beheer en het leveren van aanvullende diensten. Onderdeel van Key2Wocas is Key2DWH, het datawarehouse voor woningcorporaties van CNS.
Zie de website van Centric voor meer informatie.

Cegeka-dsa levert integrale software en services voor een vitale, transparante en efficiënte zorg- en vastgoedmarkt. Zij doen dat vanuit de overtuiging dat het mogelijk is organisaties ook in een veranderende omgeving sterker te maken, voor nu en later. Vele gezamenlijk klanten van Cegeka-dsa en CNS, zoals Mitros, Eigen Haard, Wonen Zuid en Mercatus, gebruiken het datawarehouse van CNS op basis van Dynamics Empire.
Zie de website van Cegeka-dsa voor meer informatie.

Qvision levert innovatieve, kwalitatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen voor woningcorporaties gebaseerd op webtechnologie. De producten van Qvision onderscheiden zich door focus op de (eind)gebruiker, waarbij gebruiks- vriendelijkheid altijd voorop staat.
Zie de website van Qvision voor meer informatie.

Square DMS is dienstverlener rondom het digitale document. Square DMS is een kennisorganisatie met expertise over woningcorporaties en hun processen, het vakgebied Enterprise Content Management en Microsoft SharePoint. Square DMS brengt mensen, processen en content samen op een kennisplatform en ondersteunt daarbij de complete levenscyclus van de informatie.
Zie de website van Square DMS voor meer informatie.

Microsoft is toonaangevend als leverancier van software- en internettechnologie voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. CNS heeft gekozen voor Microsoft als technologie-platform vanwege de kostenefficiency, de openheid en de grote beschikbaarheid van kennis over de Microsoft-technology. Onze status als partner van Microsoft garandeert u dat onze software probleemloos op het Microsoft platform draait en dat CNS meer dan voldoende kennis in huis heeft om met het Microsoft platform oplossingen te realiseren.
Lees meer over de oplossingen van CNS en Microsoft op de Microsoft Pinpoint website.

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden om met ons een partnerschap aan te gaan, neem dan contact met ons op via mail of via 088-3880005