Onze Visie

CNS is een Nederlands softwarebedrijf opgericht in 1994 door de ervaren BI-specialisten Jurriaan Slegers en Robert Croshere. CNS concentreert zich op het leveren van BI-oplossingen voor woningcorporaties en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier in deze sector.

Thuis in de sociale woningbouw

Schaalvergroting en een nieuwe economische realiteit stellen corporaties voor uitdagingen in bestuurlijke informatievoorziening. Hoewel elke corporatie specifieke eisen en wensen heeft, is een groot deel van de problematiek binnen de sector vergelijkbaar. Dit betreft de onderwerpen die binnen de sector spelen, maar ook de technische aspecten van het ontsluiten van veelgebruikte applicaties. CNS heeft dit al in een vroeg stadium onderkend en ontwikkelde een generiek corporatiemodel voor rapportage. Integratie met de meest gebruikte systemen in de sector wordt gerealiseerd via standaardconnectoren.

Deze aanpak is succesvol gebleken. Met onze jarenlange ervaring en de doorontwikkeling van onze producten, bieden wij corporaties effectieve en uitgebreide mogelijkheden voor managementinformatie. Ook voor kleinere corporaties, die niet de schaalgrootte hebben om een op maat gemaakte BI-oplossing te implementeren, is hiermee gedegen en betrouwbare managementinformatie bereikbaar.

Omdat woningcorporaties geen concurrenten van elkaar zijn, kan onze klantengroep profiteren van elkaars ervaringen. Wanneer wij voor een specifieke klant een verbetering in de oplossing aanbrengen, wordt deze zonder verdere kosten ter beschikking gesteld aan al onze klanten. Ook hebben wij een actieve gebruikersgroep.

Thuis in uw omgeving

Een standaardoplossing voor de hele sector brengt veel schaalvoordelen met zich mee. Echter, iedere corporatie heeft specifieke eisen aan rapportage. Onze producten zijn daarom ontworpen om snel en betrouwbaar aangepast te kunnen worden. Dit maatwerk wordt gescheiden gehouden van de standaardfunctionaliteit. Hiermee bereiken we een hoge kwaliteit van informatie die is aangepast aan specifieke eisen en wensen.

CNS werkt met vaste contactpersonen per klant. Elk contactpersoon is een ervaren BI-consultant die niet alleen thuis is in de woningbouwsector, maar ook op de hoogte is van uw specifieke situatie. De praktijk wijst uit dat we hiermee een snelle en kwalitatief hoge service bieden.